Geveltechniek IJmond BV
Nieuws
Werken op hoog niveau
Geplaatst op: 26-09-2013

Soms worden onze diensten ook op grote hoogtes gevraagd. Op de Van Leijenberglaan in Amsterdam moest er op de 13e verdieping een ruit worden vervangen en een lekkage worden verholpen. Daar was aardig wat materieel voor nodig en natuurlijk ook een monteur zonder hoogtevrees !

Samenwerking met Reynaers Aluminium
Geplaatst op: 25-09-2013

De laatste maanden is de samenwerking met Reynaers Aluminium steeds meer uitgebreid. Onlangs hebben we dat tot uitdrukking gebracht door op de gevelhoeken reclameborden te hangen en ook de vlaggenmasten te voorzien van een Reynaers-vlag.

Bouwvak 2013
Geplaatst op: 22-07-2013

In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 22 juli t/m vrijdag 9 augustus. Vanaf maandag 12 augustus zijn wij weer helemaal uitgerust en staan we weer volledig voor u klaar.

Namens al onze medewerkers wensen wij u een zonnige en prettige vakantie !

 

To the Top Event met Reynaers en Saint Gobain
Geplaatst op: 05-07-2013

In het laatste weekend van juni is Wilco Baas met 22 anderen op uitnodiging van Reynaers Aluminium en Saint Gobain Glassolutions naar Italie geweest om daar de berg Gran Sasso te beklimmen. Door de slechte weersomstandigheden hebben wij helaas de top niet gehaald, maar de ervaring was onvergetelijk !

2 orders van Smit's Bouwbedrijf in 1 week....
Geplaatst op: 21-06-2013

Deze week mochten we 2 mooie grote orders noteren van Smit's Bouwbedrijf. Het eerste werk is het renoveren van het voormalige Diginotar-pand aan de Vondellaan in Beverwijk, het tweede project is het Haydnplein in Heemskerk waar wij alle winkelpuien gaan realiseren. Na de bouwvak zullen we eerst op de Vondellaan starten en ca. 2 weken later op het Haydnplein.

Peter 50 jaar
Geplaatst op: 08-03-2013

Morgen wordt Peter Schavemaker 50 jaar en ziet ook hij Abraham. Om hem daar alvast een beetje aan te laten wennen hebben wij vandaag al een levensgrote Abraham voor de deur gezet. Om het geheel nog wat op te luisteren hebben we alle voorbijgangers gevraagd zich te laten horen en daar is massal gehoor aan gegeven !

Verlaagde BTW-regeling
Geplaatst op: 01-03-2013

Vanaf vandaag is de verlaagde BTW-regeling van toepassing. Voor de arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen is de BTW verlaagd naar 6%.  Onder renovatie- en herstelwerkzaamheden worden in dit verband verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden, van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de materialen. De regeling is geldig tot en met 1 maart 2014. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden, wij berekenen graag uw voordeel.

GTIJ goes Westendorf
Geplaatst op: 01-02-2013

Eind januari was het weer zo ver. Na een jaar overgeslagen te hebben, hebben we weer een weekje skien georganiseerd voor diverse klanten, leveranciers en relaties. Net zoals de voorgaande edities is ook dit jaar een groot succes geweest met veel (apres)-skien.

 

 

Kerstsluiting
Geplaatst op: 20-12-2012

Na een roerig jaar gaan we van een welverdiende Kerstvakantie genieten. Hierdoor zullen we in week 52 en 1 gesloten zijn. Vanaf  maandag 7 januari 2013 staan wij weer volledig tot uw dienst.

Wij wensen alle onze relaties prettige Kerstdagen en een succesvol 2013.

Abraham nummer 4
Geplaatst op: 20-08-2012

Na Kees, Wim en Peter I. is ook Wilco toegetreden tot de leeftijd van de krasse knarren. Zijn 50-jarig bestaan was door een metershoge Abraham door niemand te missen.

Geveltechniek IJmond is klaar voor het EK 2012
Geplaatst op: 07-06-2012

Om een alvast beetje in de stemming van het naderende EK te komen heeft Ed onze plantenbakken opgefleurd met oranje plantjes.

Alweer een Abraham !
Geplaatst op: 23-02-2012

We hebben alweer een Abraham erbij in ons midden, Peter Iversen is 50 jaar geworden. De hele dag heeft er een pop boven de Wijkermeerweg gehangen in een kraan van Montarent.  

Prettige feestdagen !
Geplaatst op: 20-12-2011

Wij gaan met zijn allen van een welverdiende Kerstvakantie genieten. Donderdag 22 december is onze laatste werkdag in 2011, vanaf maandag 9 januari staan wij weer volledig tot uw dienst. Voor alle klanten, leveranciers en relaties: Prettige feestdagen en een succesvol 2012.

Wim 50 jaar !!
Geplaatst op: 02-11-2011

Vandaag is medewerker van het eerste uur Wim v.d. Veer 50 jaar geworden. Dat konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De hele dag maakt een zwaaiende pop (Ton bedankt hiervoor !) de voorbijgangers attent op dit heugelijke feit.

 

Bouwvak-bbq
Geplaatst op: 25-07-2011

Vrijdag week 29 hebben we weer genoten van een welverdiende barbeque. Voor een deel van de medewerkers was dit tevens het begin van de vakantie, een aantal moet nog een weekje afzien.

De bouwvaksluiting loopt dit jaar van 30 juli t/m 21 augustus. Vanaf 22 augustus staan wij weer geheel tot uw dienst.

Wij wensen al onze relaties een prettige vakantie met veel mooi weer !!!

 

Spannende montage
Geplaatst op: 11-07-2011

Op zondag 10 juli hebben wij op het binnenplein van het winkelcentrum Binnenhof in Amstelveen in opdracht van Dijkman-Carbaat Bouw B.V. een lichtkap gemonteerd. Met behulp van een kraan met een arm van 70 m' werden de materialen aangevoerd. Met veel mankracht is dit huzarenstukje tot een goed einde gebracht. Klik hier voor meer foto's.

 

 

   

Bedrijfsfeest
Geplaatst op: 16-03-2011

Op 1 maart jl. bestond Geveltechniek IJmond 6 jaar. Om dit te vieren hebben wij met personeel en aanhang gegeten bij het Filmhuis in Beverwijk.

GTIJ in de krant
Geplaatst op: 02-03-2011

27 februari stond er een mooi artikel in de Zondagskrant over onze activiteiten.

Om dit artikel te lezen klik hier.

 

Toolboxmeeting
Geplaatst op: 28-01-2011

In het kader van de voorgenomen bedrijfs VCA-certificering hebben we alvast een start gemaakt met het houden van maandelijkse toolboxmeetings. Vandaag was de introductie daarvan.

Voorjaarsaanbieding
Geplaatst op: 25-01-2011

In de maanden februari en maart geven wij 10% korting op de totaalprijs bij bestelling van kozijnen, schuifpuien en serres van het merk Blyweert. Om deze actie kracht bij te zetten adverteren we een aantal weken in de lokale huis-aan-huis bladen. De advertentie wordt opgeleukt met de "wereldberoemde" Belg Jean-Marie Pfaff, hij is hèt boegbeeld van Blyweert Aluminium Systemen. Om de advertentie te lezen, klik hier.

 

 

GTIJ ski 2011
Geplaatst op: 21-01-2011

Het is al bijna een traditie: begin januari gaan wij met een aantal goede klanten en leveranciers een paar dagen skien in Westendorf in Oostenrijk. Zie hier het vrolijke groepje, op de linker foto vlnr: Edwin van der Waart (GTIJ), Arnaud Roozen (Veromco), Henk Cruiming (GTIJ afd. glas), Peter v.d. Meer (v.d. Meer Oppervlaktetechniek), Freek Hoekstra (Pandeigenaar), Edwin Sjoukes (Garfield Aluminium),  Steven v.d. Stroom (ITG IJmuiden) en Wim Groot (accountant),  

                                                                                                                           Ook de inwendige mens werd niet vergeten !

   

Artikel in Metaal Journaal
Geplaatst op: 14-01-2011

In de voorjaarseditie van het blad Metaaljournaal van Stichting OOM zijn Edwin van der Waart en Jeroen van der Worp geinterviewd in het kader van de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen binnen het bedrijf. Om het artikel te lezen, klik hier.

Nieuwe servicebus
Geplaatst op: 03-01-2011

Vanaf vandaag rijdt een van onze service-teams rond in een gloednieuwe bedrijfsbus. De bus is aan de buitenzijde voorzien van de nieuwe huisstijl, van binnen is hij volledig ingericht als rijdende werkplaats. 

    

De beste wensen !
Geplaatst op: 03-01-2011

Wij wensen al onze relaties een voorspoedig, succesvol, maar vooral gezond 2011 toe.

Kerstsluiting
Geplaatst op: 09-12-2010

Tijdens de feestdagen is ons bedrijf gesloten van 18 december 2010 t/m 2 januari 2011. Voor noodgevallen zijn wij bereikbaar op ons vaste nummer .

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond 2011.